header

Projecten

Onderstaande projecten werden al door ons verzorgd

Toscaanse Bruiloft

Toscaanse bruiloft

Super romantisch was de trouwlocatie die wij mochten inrichten midden in het landschap, tussen de wuivende gersthalmen. Geheel in Italiaanse stijl werd aan lange tafels in de tuin ontbeten, geluncht en gedineerd. Het bruiloftsfeest werd gevierd in een tot sprookjesachtige feestzaal omgetoverde boerenschuur.
Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij robuuste steigerhouten (sta)tafels gemaakt en in de whitewash gezet. Dus de degelijkheid die u van ons gewend bent, maar dan in een chique jasje.

Opening nieuw bedrijfspand

opening bedrijfspand

Ten midden van de stellingen van een fabrieksmagazijn werd een gezellige borrel georganiseerd voor familie, vrienden en zakenrelaties. Dit alles ter gelegenheid van de verhuizing van het betreffende bedrijf naar een splinternieuw bedrijfspand.

Landbouwtentoonstelling

landbouw tentoonstelling

Ook voor de aankleding van uw stand op beurzen, fairs en tentoonstellingen bent u bij ons op het juiste adres. Onze robuuste statafels kunnen tegen een stootje en staan stevig op elke ondergrond. Ook de koffiecorner wordt geheel door ons verzorgd, zoals hier bij de landbouwtentoonstelling in Opmeer.

Bijna overal

overal

Wij leveren onze statafels door de gehele noordkop voor vele grote evenementen, zoals kermissen (tot Tilburg en Maastricht!), Feest op de Haven Middenmeer, Paasvee Schagen, Visserijdagen Den Oever, Popweekend Schagen, Carnaval en nog veel meer. Het kan haast niet anders of ook u heeft wel eens aan een van onze tafels gestaan!

Koffie en cake

condoleance

Ook bij verdrietige gebeurtenissen kunt u een beroep op ons doen. Voor een condoleance gelegenheid richtte wij een boerenschuur in, compleet met beeldscherm waarop foto's werden vertoond van de overledene die zelf jaren op deze boerderij had gewoond. Zo kon de familie in vertrouwde omgeving terugblikken en herinneringen ophalen. Er werd er soep met brood geserveerd. Tja, ook deze gebeurtenissen in het leven horen er bij...

Bingo!

binnentuin

Voor de open dag van een nieuw woon/zorgcomplex hebben we de net aangelegde binnentuin gezellig ingericht voor de bingo die georganiseerd werd voor de nieuwe bewoners. Mooi weer, een lekker hapje en een drankje, een gezellige bingo met mooie prijzen en heel tevreden mensen. Een uiterst geslaagde middag was het resultaat!

Feest in Hollywood-stijl

hollywood feest

Voor een 25-jarig huwelijk toverde wij een eenvoudige boerenschuur om tot een fantastische feestzaal in Hollywood-stijl. De gasten arriveerden verkleed als hun favoriete filmster over een rode loper, alwaar heuse paparazzi zich hadden verschanst om hun komst op foto vast te leggen. In de feestzaal werden op een groot scherm de leukste, spannendste en ontroerendste filmfragmenten vertoond en werden de beste filmhits gedraaid met bijbehorende videoclips. Een spectaculair feest waar nog lang over zal worden gesproken...

Trekkertrek

trekkertrek

Zwaar geschut wordt ingezet als dat nodig is, zoals hier bij Trekkertrek in Middenmeer waar wij de feesttent hebben voorzien van bier, bar, koelkasten, statafels, etcetera. Het maakt ons niet uit waar uw feestlocatie zich bevindt... wij komen er wel!

Bedrijfspresentatie

presentatie

Een bedrijfshal werd omgeturnd tot representatieve presentatieruimte ten behoeve van een symposium over de nieuwste ontwikkelingen in de bloembollensector. In de naastgelegen hal was een beurs georganiseerd. Tevens zorgden wij voor koffie, thee en lunch gedurende de middag en een warm buffet, hapjes en drankjes n de avond.

Dubbel feest

aankleding

Het 25 jarig bestaan van de zaak en tevens het bereiken van de 65 jarige leeftijd van de directeur werden gevierd in een bedrijfshal. De werkbank werd weggetimmerd en ook het plafond werd sfeervol ingepakt. Een prachtige feestzaal was het resultaat. Gezellige mensen erin en ... succes verzekerd!

Warme lunch op locatie

warme lunch

Voor een opdrachtgever organiseren wij regelmatig de zogenaamde "bouwvakkerslunch", meestal ter gelegenheid van het bereiken van het hoogste punt van een bouwproject. Tenmidden van de steigers in een half afgebouwd pand, of in een tent op of nabij de bouwlocatie. Met telkens een ander menu: soep met luxe belegde broodjes, een ovenschotel buffet, stamppotten buffet, kant en klare barbecue... Niets is ons te gek, ook niet op bijzondere locaties.