header

Catering

eten

gebak

gebak

Opgemaakte koekjes, oranjekoek, gesorteerd gebak of taart… lekker voor bij de koffie! Voor ons gebak werken wij samen met de beste bakkers van Noord-Holland. Dagelijks vers bereid. Alle gebak kan worden voorzien van een naam, bedrijfslogo of korte tekst.

Luxe hapjes

luxe

Lekker voor bij de borrel, leveren wij een heerlijk assortiment van luxe opgemaakte hapjes: o.a. een gevuld eitje, rolletjes ham gevuld met asperges, stokbroodjes met filet American, paling en brie, diverse smaken wraps, zoute haring en meer.

ovenschotels

ovenschotels

Zeer smakelijk zijn de ovenschotels die wij in elke gewenste smaak kunnen aanleveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van broccoli met gehakt, andijvie met spek of spinazie met kip? Vertel ons uw favoriete combinatie en wij schotelen het u voor.

barbecue

bbq

Vers van de ambachtelijke slager: diverse uitgebreide barbecue pakketten. Uiteraard leveren wij er ook een barbecue en desnoods een kok bij. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Belegde broodjes

brood

MEERHOEVE verzorgt voor u een zalige lunch met een ruim assortiment luxe belegde broodjes voor tijdens een vergadering of evenement. Harde en/of zachte bolletjes, stokbroodjes, sandwiches, royaal belegd met verse vleeswaren, salades en kazen.

warme tussendoortjes

saté

Eens wat anders dan een borrelhapje tijdens een feestje? Wij bieden diverse warme tussendoortjes zoals satéstokjes in pindasaus, gehaktballetjes in pikante saus, kippenvleugeltjes of een samengesteld bittergarnituur.

stamppotten

stamppot

Wij verzorgen ook heerlijke stamppotten! Boerenkool met worst, hutspot met klapstuk, zure kool met spek, andijviestamp, rode kool met sucadelapjes, hachee en ga zo maar door. Voor ieder wat wils!

koude tussendoortjes

kaas

Doe maar gewoon… een eenvoudig oer-Hollands kaas en worst plateau behoort tot de mogelijkheden. Maar ook hiermee kunt u natuurlijk flink uitpakken door het wat internationaler te maken met mooie Franse kazen, Italiaanse vleeswaren, olijven....
Dan wordt het toch weer iets bijzonders.